Zobrazen 37. – 48. z 76 výsledků

GUGLIELMI Tartufo bianco olivový olej 250ml

255  vč. DPH
Přidat do košíku
Extra olivový olej s příchutí lanýže.

GUSTAROSSO Artyčoky 2 500g

240  vč. DPH
Přidat do košíku
Artyčoky, plátky jsou pečlivě oloupané a naloženy v přirozeném stavu. Zachovávají si svou čerstvou chuť. Použití – k přípravě salátů,

GUSTAROSSO Cubetato di pomodoro krájená rajčata 2 500g

161  vč. DPH
Přidat do košíku
vhodné pro bruschettu, přípravu čerstvých a rychlých prvních chodů nebo pro přípravu pizzy s čerstvými rajčaty

GUSTAROSSO E pacchetelle 400g

55  vč. DPH
Přidat do košíku
Doporučené příprava: špagety s bazalkou; focaccia; rajčatová pizza 

GUSTAROSSO Lucariello al naturale žlutá rajčata 400g

86  vč. DPH
Přidat do košíku
Ideální pro kuchyni na bázi ryb a uzenin, pizza, focaccia.

GUSTAROSSO Lucariello passata di pomodorino pyré žlutá rajčata sklo 440g

110  vč. DPH
Přidat do košíku
Žlutý rajčatový protlak - Lucariello - žluté rajče, vypěstované na venkově Sarnese Nocerino, s jemnou chutí, ideální pro ryby a uzené maso

GUSTAROSSO Oregano 500g

999  vč. DPH
Přidat do košíku
Použití – ochucení pizzy, letní jídla, k ochucení omáček

GUSTAROSSO Passata di pomodoro rajčatové pyré 2 500g

153  vč. DPH
Přidat do košíku
Vhodné pro všechny druhy přípravy, omáčky, neapolské/boloňské ragú, pizzy.

GUSTAROSSO Passata di pomodoro rajčatové pyré 400g

42  vč. DPH
Přidat do košíku
Nejlepší italská rajčatová omáčka.
Vhodné pro omáčky, neapolské/boloňské ragú, pizzy.

GUSTAROSSO Passata di pomodoro rajčatové pyré sklo 680g

50  vč. DPH
Přidat do košíku
Nejlepší italská rajčatová omáčka. Vhodné pro omáčky, neapolské/boloňské ragú, pizzy.

GUSTAROSSO Polpa finisima di pomodoro 4 000g

232  vč. DPH
Přidat do košíku
Autentická dužina získaná z dlouhých loupaných italských rajčata. Vhodné pro omáčky, fazole s rajčaty, pizzy.

GUSTAROSSO Pomodorini crovaresi 400g

58  vč. DPH
Přidat do košíku
Doporučená příprava: špagety s omáčkou Crovarese a San Marzano, pizza s rajčaty Crovarese, maso pizzaiola s omáčkou Crovarese.